Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para yağdığını görmek

Rüyada para yağdığını görmek

Rüyada para yağdığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada para yağdığını gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada gökten para yağdığını görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Rüyada para yağdığını görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına inanılır.

Rüyada bozuk para yağdığını görmek hayallerin yarıda kalacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek insanları kandıracağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne kar yağmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş yağmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına dolu yağmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments