Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yağmak

Rüyada taş yağmak

Rüyada taş yağmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada taş yağmak gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada başına taş yağdığını görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine taş yağmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına taş yağmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş yağmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada üzerine taş yağdığını görmek işlerin başına geçeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, oğlu evli ise boşanacağına delalet eder.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına işaret eder.

Rüyada havadan taş yağdığını görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments