Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para yağdığını görmek

Rüyada bozuk para yağdığını görmek

Rüyada bozuk para yağdığını görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, gönlünün rahata ereceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para yağdığını gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada bozuk para yağdığını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, şansın kaçacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada para yağdığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada gökten para yağdığını görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulur.

Rüyada yerde bozuk para görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para avuçlamak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekten bozuk para almak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Rüyada yoldan bozuk para toplamak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments