Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutanları görmek

Rüyada oruç tutanları görmek

Rüyada oruç tutanları görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oruç tutanları gördüyseniz:

  • Duygularınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada oruç tutan birini görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada birinin oruç tuttuğunu görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına inanılır.

Rüyada oruç tutmaya çalışmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret eder.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruç tuttuğunu görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmaya hazırlanmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç tutanları görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments