Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada balık tuttuğunu görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına yorulur.

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada kocasının balık tuttuğunu görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının balık tuttuğunu görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde balık tutmaya çalışmak ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments