Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden para saklamak

Rüyada eşinden para saklamak

Rüyada eşinden para saklamak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden para saklamak gördüyseniz:

  • Görünen o ki, çeşit çeşit fırsata sahipsiniz.

Rüyada eşinden para saklamak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş eşinden para almak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden bozuk para almak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada eşinden para çalmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden para aldığını görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada eşinden kağıt para almak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, planlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden para istemek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Rüyada eşinden para almak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments