Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeği kanamak

Rüyada göbeği kanamak

Rüyada göbeği kanamak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada göbeği kanamak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada göbeği kanamak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada burnun kanamak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Rüyada başı kanamak mal mülk sahibi olunacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada dizi kanamak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada ağzı burnu kanamak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada boynu kanamak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ekmeğinin de artacağına inanılır.

Rüyada kulağı kanamak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuçları kanamak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kendisiyle de gururlanacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments