Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para gönderdiğini görmek

Rüyada para gönderdiğini görmek

Rüyada para gönderdiğini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yeni alanlara yöneleceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada para gönderdiğini gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada para gönderdiğini görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine para göndermek bazı operasyonlar geçireceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, haneden birinin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada para göndermek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine selam göndermek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada misafir göndermek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada kargo paketi göndermek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini hacca göndermek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments