Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine para göndermek

Rüyada birine para göndermek

Rüyada birine para göndermek olmayacak hayallere kapılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada birine para göndermek gördüyseniz:

  • Beklemediğin tersliklerle karşılaşabilirsin.

Rüyada para göndermek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine para göndermek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada para gönderdiğini görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, uygulayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu hacca göndermek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada eşi askere göndermek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, hem eğleneceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi hacca göndermek adının tüm dünyaya yayılacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül göndermek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments