Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargo paketi göndermek

Rüyada kargo paketi göndermek

Rüyada kargo paketi göndermek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada kargo paketi göndermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Rüyada kargo paketi göndermek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kargo almak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, büyük bir makama geleceğine işaret eder.

Rüyada kargo geldiğini görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargo beklemek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kargocu görmek bol nimete kavuşulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalettir.

Rüyada kargo uçağı görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini hacca göndermek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını hacca göndermek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments