Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir göndermek

Rüyada misafir göndermek

Rüyada misafir göndermek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, ele geçen kazancın günden güne artacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada misafir göndermek gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Rüyada misafir göndermek özel muamele göreceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine mesaj göndermek çok zor zamanlar yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada eşini hacca göndermek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Rüyada ölüyü hacca göndermek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını askere göndermek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulur.

Rüyada bir yakınını askere göndermek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada umreye göndermek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşı askere göndermek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments