Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse geleceğini görmek

Rüyada hapse geleceğini görmek

Rüyada hapse geleceğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapse geleceğini gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada hapse geleceğini görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, borçları varsa ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, duraklama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada geleceği görebilmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, beklediklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, bazen fakirlik görüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada geleceği görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada azrailin geleceğini duymak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelecekle ilgili haber almak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Rüyada gelecekteki eşini görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments