Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi geleceğini görmek

Rüyada kendi geleceğini görmek

Rüyada kendi geleceğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi geleceğini gördüyseniz:

  • Size sanki bilgileriniz eksikmiş gibi gelebilir.

Rüyada gelecekteki kocanı görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet eder.

Rüyada istemeye geleceklerini duymak rızkından ve gelirinden olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, işsiz kalmaya delalet eder.

Rüyada kendi geleceğini görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelecekte olmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada gelecek bir tarih görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geleceği görebilmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin geleceğini görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada görücü geleceğini öğrenmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments