Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para geleceğini görmek

Rüyada para geleceğini görmek

Rüyada para geleceğini görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, iyi geçiminin biteceğine, koyu sohbetler edeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada para geleceğini gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Rüyada para geleceğini duymak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada para geleceğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelecekteki çocuğunu görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelecekle ilgili haber almak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geleceği görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada geleceğe gitmek sorunların birdenbire daha da artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada birinin geleceğini görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geleceğe gittiğini görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments