Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para atıldığını görmek

Rüyada para atıldığını görmek

Rüyada para atıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para atıldığını gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Rüyada para atıldığını görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca atıldığını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kendine taş atıldığını görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet eder.

Rüyada gol atıldığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada dersten atılmak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumruk atıldığını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments