Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumruk atıldığını görmek

Rüyada yumruk atıldığını görmek

Rüyada yumruk atıldığını görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, çok farklı bir kişi olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bol bol moral depolanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Rüyada yumruk atıldığını gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Rüyada yumruk atıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Rüyada buruna yumruk yemek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze yumruk yemek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye yumruk atmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumrukla cam kırmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, önemli kişi haline geleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada buruna yumruk atmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet eder.

Rüyada yumruk atamamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana yumruk atmak büyük ferahlık yaşayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments