Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, güç alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir duruma iyimser yaklaşmalı ihtiyaç duyulan değişiklikleri yapabileceğinizi ummalısınız.

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze kezzap atmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine rivayet eder.

Rüyada kezzapla yanmak sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kezzap atmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, yeni işlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kıyafetlerinin atıldığını görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan atılmak işlerinin yaver gideceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada ateşe atıldığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments