Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca atıldığını görmek

Rüyada tabanca atıldığını görmek

Rüyada tabanca atıldığını görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ona özlemle sarılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet eder.

Rüyada tabanca atıldığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Rüyada tabanca atıldığını görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Rüyada dışarı atılmak başarılarının daim olacağına, ticaretin açılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işarettir.

Rüyada birinin işten atıldığını görmek düşmanlarla beraber oturmaya, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada evden atılmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, elinin darlık içinde kalacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada top atıldığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tokat atıldığını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada zindana atılmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan atılmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments