Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş papatya görmek

Rüyada kurumuş papatya görmek

Rüyada kurumuş papatya görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş papatya gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada kurumuş papatya görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sarı papatya toplamak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir demet papatya görmek insanlara yardım edeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye papatya vermek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sevilen bir dostun geleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada papatya topladığını görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz papatya çiçeği görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, bekarlar için evlenmeye, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru papatya görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renkli papatya görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments