Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda papatya görmek

Rüyada dağda papatya görmek

Rüyada dağda papatya görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kazancını arttıracağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağda papatya gördüyseniz:

  • Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Rüyada dağda papatya görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı papatya görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, bolluk ve bereket göreceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada sarı papatyalar görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda papatya görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalettir.

Rüyada demet papatya görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye papatya vermek büyük bir yükten kurtulacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya toplamak başarılarını arttıracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli papatya görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, saygınlığını yitireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments