Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ceket giymek

Rüyada ters ceket giymek

Rüyada ters ceket giymek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters ceket giymek gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada ters ceket giymek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceketi ters giymek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntılar son bulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah etek ceket giymek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Rüyada dar ceket giymek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulur.

Rüyada beyaz etek ceket giymek ister istemez çok üzüleceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalettir.

Rüyada üst üste ceket giymek işlerine verimin hâkim olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, düzenin kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kısa ceket giymek hanesinin bollukla dolacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments