Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetini ters giymek

Rüyada kıyafetini ters giymek

Rüyada kıyafetini ters giymek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sağlığının geri geleceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafetini ters giymek gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada ters kıyafet giymek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kıyafetini ters giymek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyafeti ters giymek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, daha fazla rızık elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kıyafetleri ters giymek hayatının başarılarla dolacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ters kıyafet görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada külotu ters giymek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ters giymek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sevdiği birine hediye alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters çorap giymek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments