Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonunu aramak

Rüyada pantolonunu aramak

Rüyada pantolonunu aramak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonunu aramak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Rüyada kot pantolon aramak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada pantolon aramak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, iş hayatında zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon aramak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolonunu aramak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi pantolon almak önemli işler yapacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Rüyada pantolon yakmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada desenli pantolon görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments