Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pantolon aramak

Rüyada siyah pantolon aramak

Rüyada siyah pantolon aramak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon aramak gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada siyah pantolon aramak ağlayacağına ve dertleneceğine, ilerleyemeyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada pantolonunu aramak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada kot pantolon aramak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon aramak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek güzel evlatlar yetiştireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon giydiğini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek ters giden olayların düzeleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments