Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon yakmak

Rüyada pantolon yakmak

Rüyada pantolon yakmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon yakmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada pantolon yakmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin pantolon giydiğini görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkli pantolon görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalet eder.

Rüyada etekli pantolon görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve pantolon görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada pantolon fermuarı görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine delalettir.

Rüyada pantolon düğmesi görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işaret eder.

Rüyada dar kot pantolon giymek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments