Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi pantolon almak

Rüyada mavi pantolon almak

Rüyada mavi pantolon almak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada mavi pantolon almak gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Rüyada mavi kot pantolon görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi pantolon almak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada mavi renk pantolon görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık mavi pantolon görmek adını kirleteceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çok güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolonsuz namaz kılmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, işinde dar boğaza gireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sökük pantolon dikmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon katlamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments