Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli pantolon görmek

Rüyada desenli pantolon görmek

Rüyada desenli pantolon görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, başarılarının devamının geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada desenli pantolon gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüyada desenli pantolon görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada desenli elbise giymek bir takım sorunlar çıkacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, prestij kazanılacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leopar desenli yılan görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına inanılır.

Rüyada desenli yılan görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, tatsızlıklar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada desen çizmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada desenli kumaş görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine inanılır.

Rüyada desenli çanta görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments