Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon aramak

Rüyada pantolon aramak

Rüyada pantolon aramak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon aramak gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Rüyada kot pantolon aramak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet eder.

Rüyada pantolonunu aramak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, içinin de rahat edeceğine delalettir.

Rüyada pantolon aramak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dolayısıyla geleceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah pantolon aramak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dar kot pantolon giymek kasasının ağırlaşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada krem pantolon görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolonunun ıslandığını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, refaha erileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadife pantolon giymek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments