Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek sıkıntılarının biteceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kadife pantolon gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadife pantolon giymek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, çok yorulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadife pantolon görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, daha fazla mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kadife ceket görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments