Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol yemek yemek

Rüyada bol bol yemek yemek

Rüyada bol bol yemek yemek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, umutlarının kırılacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bol bol yemek yemek gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Rüyada bol bol çikolata yemek önemli atılımlar yapacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bol etli yemek görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek çok başarılı atılımlar yapılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Rüyada bol bol yemek yapmak dünya hayatında huzurlu olmaya, çektiği zorlukların biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Rüyada bol yemek yemek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol yemek yemek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bol bol meyve yemek ruhunun da şifaya kavuşacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada bolca çikolata yemek kötü günlerin biteceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments