Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca ekmek görmek

Rüyada bolca ekmek görmek

Rüyada bolca ekmek görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, varlıklı kimse olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada bolca ekmek gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada bol bol ekmek görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol ekmek görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, fakirliğinin biteceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada bol ekmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bolca ekmek görmek sorunlarının biteceğine, ailesi ile mutlu olacağına, ün sahibi birisi olunacağına yorulur.

Rüyada bol ekmek yemek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, ekmek bulamayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bolca kağıt para görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol toprak görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işarettir.

Rüyada bol çeşitli yemek görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments