Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonda leke görmek

Rüyada pantolonda leke görmek

Rüyada pantolonda leke görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada pantolonda leke gördüyseniz:

  • Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya iş birlikleri içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada lekeli pantolon görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada pantolonunda leke görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, insanları kıracağına rivayet eder.

Rüyada pantolonda leke görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli bardak görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada idrar lekesi görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada leke çıkarmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı lekeler görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments