Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli pantolon görmek

Rüyada lekeli pantolon görmek

Rüyada lekeli pantolon görmek sorunların çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada lekeli pantolon gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada pantolonunda leke görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada pantolonda leke görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada lekeli pantolon görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü lekeli görmek eline büyük paralar geçeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli bardak görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, nimetin ve kazancın artacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments