Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonunda leke görmek

Rüyada pantolonunda leke görmek

Rüyada pantolonunda leke görmek hayırlı bir döneme girileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolonunda leke gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada pantolonda leke görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada pantolonunda leke görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli pantolon görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada domates lekesi görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada elinde leke görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına alamet eder.

Rüyada siyah lekeler görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişte leke görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments