Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde tamir görmek

Rüyada evde tamir görmek

Rüyada evde tamir görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ileride çok zengin biri olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde tamir gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Rüyada ev tamir görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski ev tamir etmek çok büyük kısmetler kazanacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamir ettirmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına alamet eder.

Rüyada eski evi tamir etmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Rüyada evde tamir yapmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evi tamir etmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde tamir görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments