Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamirci görmek

Rüyada tamirci görmek

Rüyada tamirci görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yüzlerin asılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada tamirci gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada elbise tamir etmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbe tamir etmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada motosiklet tamir etmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı tamir etmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşya tamir etmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek yardımın alınacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dam tamir etmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments