Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk bitkisini görmek

Rüyada pamuk bitkisini görmek

Rüyada pamuk bitkisini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada pamuk bitkisini gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Rüyada pamuk bitkisi görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pamuk bitkisini görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki sulamak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru bitki görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor bitki görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bitki sulamak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bitki görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments