Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bitki görmek

Rüyada mor bitki görmek

Rüyada mor bitki görmek hayatın pahalılaşmasına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Rüyada mor bitki gördüyseniz:

  • Rutin akışınızda, ortaya çıkan yeni durumlar nedeniyle değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada mor bitki görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitki görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bitki çayı almak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil bitki dikmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pamuk bitkisini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kimseyle konuşmayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyüyen bitki görmek çok farklı bir kişi olacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bitkilerle konuşmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments