Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru bitki görmek

Rüyada kuru bitki görmek

Rüyada kuru bitki görmek güzel günler için çalışılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Rüyada kuru bitki gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada kuru bitki görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aloe vera bitkisi görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan bitkisi görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bitki görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada uzayan bitki görmek yani babasına benzeyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mor bitki görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments