Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pamuk bitkisi görmek

Rüyada pamuk bitkisi görmek

Rüyada pamuk bitkisi görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pamuk bitkisi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada pamuk bitkisini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada pamuk bitkisi görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Rüyada tütün bitkisi görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, patlama noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada ışgın bitkisi görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kucaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada köklü bitkiler görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  alamet etmektedir.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada bitkilerin büyüdüğünü görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitki çayı ikram etmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ticarette şansının düşeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments