Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yapraklı bitki gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek amaçlardan sapmaya, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil bitki yemek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bitki görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki almak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments