Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı telefon görmek

Rüyada pahalı telefon görmek

Rüyada pahalı telefon görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı telefon gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Rüyada pahalı telefon almak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı telefon görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, kazançtan yana kara geçeceğine yorulur.

Rüyada pahalı ev görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı ayakkabı görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı gelinlik görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet eder.

Rüyada pahalı çanta almak yeni bir yol tutulacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Rüyada pahalı elbise görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı kıyafet görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments