Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı hediye almak

Rüyada pahalı hediye almak

Rüyada pahalı hediye almak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, stresinin çoğalacağına, itibarını geri kazanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada pahalı hediye almak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada pahalı bir hediye almak bir üniversitede hoca olunacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada pahalı hediye almak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sorunlarını gidereceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı hediye vermek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Rüyada pahalı otomobil görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, başarılı olacağına inanılır.

Rüyada pahalı gelinlik görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yüksek diploma alacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı kol saati görmek varlıklı kimse olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulur.

Rüyada pahalı bir şey görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pahalı araba sürmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments