Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı telefon almak

Rüyada pahalı telefon almak

Rüyada pahalı telefon almak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada pahalı telefon almak gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada pahalı telefon görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada pahalı telefon almak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok mutlu edeceğine, işinden ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı elbise görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı hediye almak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Rüyada pahalı elbise almak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı çanta görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada pahalı gelinlik görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pahalı ayakkabı görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments