Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı ayakkabı almak

Rüyada pahalı ayakkabı almak

Rüyada pahalı ayakkabı almak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada pahalı ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Rüyada pahalı ayakkabı görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Rüyada pahalı ayakkabı almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı telefon almak büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada pahalı çanta görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, içine fesat düşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı kol saati görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı saat almak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada pahalı eşya görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments