Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı kolye görmek

Rüyada pahalı kolye görmek

Rüyada pahalı kolye görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kimse ile tartışmayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada pahalı kolye gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Rüyada pahalı kolye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada pahalı kolye takmak işlerinin başarılı olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı balık görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı bir şey satın almak hayat içinde çok rahat edeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, planların tutmayacağına delalettir.

Rüyada pahalı saat takmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pahalı ev görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada pahalı araba görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments