Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı bir hediye almak

Rüyada pahalı bir hediye almak

Rüyada pahalı bir hediye almak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine alamet eder.

Rüyada pahalı bir hediye almak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada pahalı bir hediye almak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada pahalı hediye almak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına alamet eder.

Rüyada pahalı hediye vermek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada pahalı saat almak hayli sağlam başarılara imza atacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, rahatsızlık duyulacağına delalettir.

Rüyada pahalı yemek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı parfüm görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet eder.

Rüyada pahalı eşya görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı elbise görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments