Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı elbise görmek

Rüyada pahalı elbise görmek

Rüyada pahalı elbise görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, eline büyük paralar geçeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada pahalı elbise gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüyada pahalı elbise almak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, daha zengin hale geleceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada pahalı elbise görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada pahalı elbise giymek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada pahalı görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada pahalı otomobil görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pahalı çanta görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada pahalı bir şey satın almak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, geçim derdinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada pahalı gelinlik görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments