Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı yemek

Rüyada pahalı yemek

Rüyada pahalı yemek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada pahalı yemek gördüyseniz:

  • Size karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada pahalı yemek sorunların ve engellerin biteceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, iş hayatında başarılı olmaya işarettir.

Rüyada pahalı gelinlik görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada pahalı ayakkabı almak yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Rüyada pahalı kolye takmak adının yayılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada pahalı eşya görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada pahalı balık görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok pahalı araba görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments