Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişahtan kaçmak

Rüyada padişahtan kaçmak

Rüyada padişahtan kaçmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, ödeme güçlü çekeceğine, borç batağına düşeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, günahkâr olacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada padişahtan kaçmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada padişahtan kaçmak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada padişahla yemek yemek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş padişah görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Rüyada eşini padişah görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir padişah görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada padişahın karısı olmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada padişah cenazesi görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, alım gücünde yükselme olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada padişahtan hediye almak işleri büyütme sürecine girileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments